Ajutor

Pentru a intra în concursul “Promorace”, este necesară crearea unui cont atașat concursului. Pentru a realiza acest lucru, se executa clic pe butonul “Crează cont nou”. În pagina care se deschide se completeaza rubricile care sunt obligatorii (sunt marcate cu o steluta) și se bifează căsuța din dreptul textului “Sunt de acord cu termenii și condițiile “Promorace” (pentru cine este de acord, după ce au fost citite. În cazul în care nu se întrunește acordul, nu se bifează căsuța și participarea la concurs va fi anulată).

După completarea tuturor spațiilor solicitate, se execută clic pe butonul “Înregistrare concurent” și se așteaptă primirea e-mail-ului de confirmare pe adresa de e-mail pe care ați completat-o. Atenție! Există posibilitatea ca din diverse motive, e-mail-ul de confirmare să ajungă în folderul de Spam. Dacă nu se primește mesajul într-un timp rezonabil, trebuie verificat neapărat folderul de Spam și se mută mesajul în folderul Inbox.

După primirea e-mail-ului de confirmare, trebuie executat clic pe bannerul albastru din mesajul primit și înscrierea devine activă.

De fiecare dată când se dorește intrarea în concurs, trebuie executat clic pe butonul de Autentificare. După autentificare, se alege un premiu și se intră în concurs.

Pentru a se câștiga premiul din imaginea pentru care s-a optat, trebuie să se intre în concurs executând clic pe imaginea “Intră în concurs”, după care se execută clic pe imaginea de produs. Imediat se deschide o fereastră cu prima întrebare la care se răspunde completând pe liniile punctate răspunsul ce se impune. Numărul de linii punctate corespunde cu numărul de litere din fiecare cuvânt. După completare, se execută clic pe imaginea “Trimite răspuns”, trecându-se astfel la următoarea întrebare. Nu trebuie apăsat pe tasta de spațiu unde sunt mai multe cuvinte, saltul de la un cuvânt la altul făcându-se automat.

Se poate ieși oricând din concurs, acesta putând fi continuat din același loc din care a fost întrerupt, mai târziu în aceeași sau în oricare alta zi, până la momentul încheierii concursului.

Imaginea produsului la care s-a răspuns la toate întrebările va apărea estompată, pentru a se putea face diferența dintre produsele la care s-a răspuns și cele la care nu s-a răspuns.

La tragrea la sorți participă toți concurenții care au raăspuns corect la toate întrebările concursului pentru premiul respectiv.

Tragerea la sorți a câștigătorilor se face în fiecare zi de luni între orele 13 – 14.

Tragerea la sorti este înregistrată și se postează în aceeași zi pe pagina de facebook a concursului Promorace.

La sfârșitul fiecarei luni calendaristice, are loc o extragere suplimentară la care participă toți concurenții, indiferent dacă au răspuns corect sau nu la întrebări, condiția de participare fiind aceea de a răspunde la toate întrebările de la toate produsele pentru toate premiile puse în joc la cel puțin 4 concursuri.